Hela Dej i Åsen

Blogg

Vem är jag? Mod och sanning

2015-08-04

Blev påmind om denna fundering häromdagen. En ny kund berättade att hon kollat min hemsida och läst min blogg för att få en uppfattning om vem jag är. Vet jag vem jag är?

Jag har inte en klar och tydlig bild av mig själv och kommer kanske aldrig att ha det. Jag förändras ständigt genom mina upplevelser och erfarenheter. Jag uppvisar olika personligheter och känner mig på olika sätt beroende på miljö, situation, personer jag interagerar med etc. Knappast unikt för mig. Så är vi väl alla (mer eller mindre).

Visar bloggen vem jag är? Syftet med bloggen är nog (tror jag :) ) att du ska få en uppfattning om vad jag och företaget står för. Det är lite som min arbetsroll som skriver. Lite tillputsat och genomtänkt. Jo, så är det. Lite som på facebook. Hur många skriver om sina mörka sidor, mindre vackra tankar och handlingar?

Vad står jag för? Det är ju faktiskt ett likhetstecken mellan vad jag och företaget står för. Jag är ju företaget :). Detta leder mina tankar in på vissa grundläggande värderingar som för mig växer sig starkare för varje dag. De kan sammanfattas med mod och sanning.

Jag blir djupt berörd och imponerad av människor som vågar blotta sig och visa sitt sanna jag. De som vågar visa sin svaghet och sårbarhet och vara sanna om och mot sig själva. Som vågar erkänna att de inte är perfekta. (Vad är förresten perfekt och finns det någon som är det ?) Jag imponeras och inspireras av de som inte låter rädslorna hindra dem. De som övervinner det som skrämmer dem genom att kasta sig ut. Jag är inte där än. Jo, jag har faktiskt gjort det vid ett par tillällen, men låter fortfarande rädslor beränsa mitt liv. Därför ska jag nu börja öva. Öva på att vara sann och ärlig i det jag skriver här. Fortsättning följer. 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden