Hela Dej i Åsen

Blogg

Samarbete

2014-04-11

Jag trivs verkligen med att vara egen eftersom det innebär en stor frihet. Ingen annan bestämmer över mina arbetstider och hur jag ska göra mitt jobb. Jo, kunderna styr ju givetvis, men det är ju delvis därför jag älskar det jag gör. Det är härligt med nöjda, glada kunder som mår bättre när de lämnar massagestugan eller yogalokalen.

Ibland är det tufft att vara ensam om alla beslut och arbetsuppgifter. Då är det skönt med kollegor. Andra egna företagare inom samma branch som jag kan samarbeta med. Kanske bara genom att vi går på behandling och/eller yoga hos varandra eller bolla idéer. Men också genom att arbeta tillsammans med något projekt. Men det är ju inte bara inom samma branch som samarbete kan ske. Det finns ju så mycket spännande att göra.

I sommar ser jag fram emot samarbete med Karlsborgs camping och Familjebiten. Det blir Yoga och Cross nature på campingen. Klicka på bilderna för mer info om mina samarbetspartners :)

 

 

Nästa vecka ska jag få massage av duktiga Ella på Alruna friskvård och inför vårvärmen tänkte jag få fina fötter hos Sofia på Din fothälsa

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-04-17 08:22:06 - Maria

Igår var jag på massage hos Ella :). Känner mig mjuk och go(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden