Helgretrat på mysiga Skagagården 

Skagagården är bokad och nästa helgretreat blir 8-10 november 2019. Min tredje retreat på detta härliga ställe. Jag längtar. Anmäl dig senast 4/10

Några kommentarer från den första retreten på Skagagården. Tack fina deltagare.

"Tack för helgen och ditt kunniga och kärleksfulla arbetssätt."

"Tack för en magisk helg. Tystnad, yoga, frigörande dans, gråt, ilska, styrka, ...riva upp gamla sår, läka, skratt och stunder av stor sorg. Och mitt i allt detta fick jag uppleva den första snön. MAGI!"

"Tack för en såååååå fin helg. Du är strålande som retreatledare"

"Tack för en fantastisk helg"

"Tack för en magisk helg. Du är en unik människa som verkligen kan förmedla energi, frid, ro och harmoni på ett fantastiskt sätt."

"Stort Tack för en helt fantastisk helg på Skagagården. Ligger i min bädd helt utslagen tar nog några dagar för mig att smälta alla intryck o insikter Namaste"

Helgretreat

Fredag kl 16.00 - söndag  kl 13.30 ca

En helg med yoga, kravlös dans, meditation, mys framför öppna spisen och egentid för promenader och vila

Du får möjlighet att prova några olika verktyg för att flytta in i nuet och hitta hem till dig. Under större delen av helgen praktiserar vi ädel tystnad.

Inga förkunskaper krävs. Under helgen kommer det erbjudas bl.a. yinyoga, mediyoga, frigörande dans och breathwalk, yoga till fots ute i naturen.

Jag som, i samarbete med Skagagården, arrangerar denna retreat, heter Maria Ekenstierna Jag är sjuksköterska som sadlat om till dansinspiratör, massör och senare yogalärare i Ayurvedayoga och Yinyoga samt breathwalkinstruktör. Jag är även utbildad i Kinesiologi och traumaanpassade yoga och dans. Jag har själv erfarenhet av utmattningsdepression och brinner för att få människor att stressa av. 

På retreaten kommer även Ulrika Johansson, som annars håller till på Skövde yogacentrum, medverka. Ulrika kommer att hålla i morgonyogan och väcka oss mjukt med mediyoga.

I priset ingår, föutom alla yoga-och meditationspass, helpension med härlig vegetarisk mat. Frukost, lunch, middag, fruktpaus och kvällsfika. Delat boende i flerbäddsrum med dusch och toa i korridoren. Lakan, handduk och städning av rummet ingår inte i priset, men kan väljas till mot extra kostnad. Här kan du läsa mer om Skagagården:

http://www.skagagarden.se/

Kom gärna till Skagagården i god tid på fredagen (dock tidigast kl 14). Vi börjar kl 16.00.

Meddela om du vill samåka eller behöver skjuts till/från Skagagården.

Bra att ha med sig:
-Lakan och handduk (finns även att hyra. Meddela i så fall innan)
-Mjuka sköna kläder som är lätt att röra sig i.
-Innetofflor.
-Kofta/tröja och varma sockar om du blir frusen.
-Bra utekläder för promenader i naturen.

Plats: Skagagården
Tid: 8/11 kl 16.00-10/11 kl 14.00 ca

Antal deltagare: Minst 10 och max 12

Pris inkl moms: 3500:-

Vid anmälan betalar du anmälningsavgift 1000:-

Anmälan/frågor: Maria Ekenstierna, maria@hela-dej.se, 0709 585754. OBS Senast 4/10