Hela Dej i Åsen

Novembermys

Helgretrat på mysiga Skagagården 10-12/11 2017

Tack fina deltagare, Skagagården och kära vän och assistent Marina Spetz för en magisk helg 10-12/11 2017. Hoppas vi ses igen. Det blir, med stor sannolikhet, fler retreater på Skagagården. 

 

Några kommentarer efter helgens retreat på Skagagården. Tack fina deltagare.

"Tack för helgen och ditt kunniga och kärleksfulla arbetssätt."

"Tack för en magisk helg. Tystnad, yoga, frigörande dans, gråt, ilska, styrka, ...riva upp gamla sår, läka, skratt och stunder av stor sorg. Och mitt i allt detta fick jag uppleva den första snön. MAGI!"

"Tack för en såååååå fin helg. Du är strålande som retreatledare"

"Tack för en fantastisk helg"

"Tack för en magisk helg. Du är en unik människa som verkligen kan förmedla energi, frid, ro och harmoni på ett fantastiskt sätt."

"Stort Tack för en helt fantastisk helg på Skagagården. Ligger i min bädd helt utslagen tar nog några dagar för mig att smälta alla intryck o insikter Namaste"

Helgretreat

Inga nya datum inplanerade än.

En helg med yoga, kravlös dans, meditation, mys framför öppna spisen och egentid för promenader och vila

Inga förkunskaper krävs. Under helgen kommer det erbjudas bl.a. yinyoga, frigörande dans gående meditation ute i naturen och kvällsmeditation med sprakandet från öppna spisen som bakgrund.

Jag som, i samarbete med Skagagården, arrangerar denna retreat, heter Maria Ekenstierna Jag är sjuksköterska som sadlat om till dansinspiratör, massör och senare yogalärare i Ayurvedayoga och Yinyoga. Jag är även utbildad i Kinesiologi. Jag har själv erfarenhet av utmattningsdepression och brinner för att få människor att stressa av.

Under retreaten finns Även Marina Spetz med som extra resurs och stöd till den som behöer. Marina är hypnosterapeut, instruktör i medveten andning, och utbildad inom META-medicin och Emotion Code. Mer information finns på Marinas hemsida:

http://www.marinaspetz.se/

Maria och Marina delar intresset för, och tilltron till människans egen inneboende kraft och självläkande förmågor och brinner för att hjäpa människor att hjälpa sig själva.

I priset ingår, föutom alla yoga-och meditationspass, helpension med härlig vegetarisk mat. Frukost, lunch, middag, fruktpaus och kvällsfika. Delat boende i flerbäddsrum med dusch och toa i korridoren. Lakan, handduk och städning av rummet ingår inte i priset, men kan väljas till mot extra kostnad. Här kan du läsa mer om Skagagården:

http://www.skagagarden.se/

Kom gärna till Skagagården i god tid på fredagen (dock tidigast kl 14). Vi börjar kl 16.00.

Meddela om du vill samåka eller behöver skjuts till/från Skagagården.

Bra att ha med sig:
Lakan och handduk (finns även att hyra. Meddela i så fall innan)
Mjuka sköna kläder som är lätt att röra sig i.
Innetofflor.
Kofta/tröja och varma sockar om du blir frusen.
Yogamatta, filt och yogabolster ( om du har). (Finns även att låna)
Bra utekläder för promenader i naturen.

Antal deltagare: minst 10 och max 15 st

Plats: Skagagården

Tid : 

Kostnad inkl moms: 

Anmälan/frågor: Maria Ekenstierna, maria@hela-dej.se, 0709 585754

Glöm inte att meddela ev allergier när du anmäler dig