helhetsbehandling

En behandling ger ökad harmoni och ökade krafter fysiskt, emotionellt och mentalt. Behandlingen är behaglig och gör dig lugn och avslappnad. Energierna stärks i kroppen och du känner en ökad vitalitet och ett ökat lugn. Behandlingen botar inte sjukdomar, men genom behandling, rättas obalanser i kroppen till och därmed kan symptom lindras och kroppens egen självläkande förmåga stärkas. Vid behandling får du ligga på en bänk med kläderna på. Olika metoder, såsom akupressur, massage, kostrekommendationer, fysiska övningar och mentala tekniker, kan användas i en behandling. 

HElhet

Kropp, själ, sinne, känslor. Allt hänger ihop. Det är inte svårt att förstå. En ond kropp påverkar till slut mitt humör. Ett tungt sinne ger till slut fysiska symptom. Du har svaren inom dig, men ibland kan du behöva  hjälp igång att hitta kärnan till problemen och hur du kan lösa dem/lindra dem. Vi människor innehar en alldeles fantastisk, inneboende, självläknade förmåga. En kraft som kan hjälp oss nå och behålla vår högsta nivå av hälsa och välbefinnande utifrån de förutsättningar naturen givit/ger oss. 

Behandlingen

Jag arbetar med en kombination av olika metoder. En behandling kan innehålla massage, akupressur, samtal, affirmationer och visualiseringar, kostrekommendationer m.m. Vid behandling får du ligga på en bänk med kläderna på. Vi arbetar tillsammans och utifrån det du behöver just nu. 

Jag botar inte sjukdomar. Jag hjälper dig att få igång din självläkande kraft för att nå och upprätthålla optimal hälsa/välbefinnande utifrån dina förutsättningar. 

Vid glömd tid och vid avbokning senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras hela behandlingkostnaden. 

Helhetsbehandling 680:-