Dagsretreat, frihet att vara du

Dagsretreat Frihet

Vi välkomnar er till en unik dag att få landa in och blomma ut. Vi, Ulrika och Maria, känner stor glädje att få hålla utrymme. Kravlöshet genomsyrar allt vi gör och inga förkunskaper krävs för att delta denna dag. 

Dagen bjuder på det vi älskar så innerligt, mjuk och själslig yoga, friheten lyssna in kroppen och välkomna rörelse och stillhet till musik. Allt detta sker i en väldigt begränsad grupp, endast 6 platser finns att tillgå. Vi kommer pyssla om er under yogan med beröring, nyttja kraften från exklusiva eteriska oljor och även bjuda på kristallskålarnas välgörande vibrationer. Ett unikt, lyxigt tillfälle att ge dig själv en ljuvlig gåva både kroppsligt och själsligt.

Preliminärt upplägg:

09.00 Samling 
09.30 - 11.00 Vi landar in med mjuk yoga
11.15 -12.45 Dansa in till dig
13.00-14.15 Lunch ( vegetarisk)
14.30 15.45 Vilande yinyoga / restorativeyoga
16.00-17. 15 Dansa dig
17.30-19.30 Fika, avslut

Plats: Ekenstierna Friskvård, Kärnebäcksvägen 7, Karlsborg

Tid: 

Kostnad: 1395:-

För anmälan eller frågor:
maria@hela-dej.se
Ulrikayogaochpilates@gmail.com

Vi välkomnar dig till en ljuv dag att få ta plats i friheten inuti & runtom fullt ut 

Med värme & kärlek
// Maria & Ulrika

Om oss:
Maria Ekenstierna är dansinspiratör med många års erfarenhet av att guida frigörande dans. Våren 2022 byggdes kunskaperna om dansens helande kraft på med en kurs i dans och rörelseterapi vid Karlstad Universitet. Maria är även yogalärare inom ayurvedayoga, traumaanpassad yin- och restorativeyoga samt massör och reikihealer m.m..

Ulrika Johansson har en bred utbildning inom hälsa & friskvård som PT,
men spetskompetensen ligger inom yoga & pilates. Flertal utbildningar inom traditionell hathayoga, yinyoga även utbildad inom mediyoga, taktil massage.
Hjärtat brinner för yogans mångfald och att väva dessa olika format till en berikande resa som välkomnar alla.